НОВИНИ


Босия: Ще отрежа главата на министър Московски

52 7263 31.05.2015
Босия: Ще отрежа главата на министър Московски
Кольо Босия

Аз ще взема главата на Московски, това трябва да се знае. Не само обещавам, готвя се сега да ходя в Брюксел и ще поставя въпроса в главна дирекция "Вътрешен ред". Като не искат тук да му отрежат главата, ще му я отрежат от Брюксел. Това заяви в студиото на Люба Кулезич по Нова телевизия дисидентът Кольо Босия.


Той сложи на мушката министър Московски заради разкритията, свързани с продажбата на шофьорски книжки на неграмотни хора.

Аз имах три искания. На 15 май написах отворено писмо за незабавно възстановяване на инж. Кръстев на работа и беше възстановен. Второто - незабавна оставка на министър Московски. И трето - оставка на министър председателя като съучастник в престъпленията по пътя. Това са факти. От 2002 до 2012 г са убити 9000 български граждани и ранени 134 000, колкото един средно голям град, обясни бунтарят.

Аз наричам главния прокурор - главен престъпник. С идеята той да ме даде на съд, тъй като има магистрастки имунитет и не мога да го дам на съд, затова че той прикрива убийците и корупционерите в автомобилната администрация, разгорещи се Босия.

Тези хора не ме интерусават. За мен е болно, че хората, които имат убити близки и приятели, не дойдоха на протеста. Няма друг начин, тези депутати съм ги сезирал десетки пъти. И те не си мърдат пръста. Те нямат съвест, това са нищожества, които са назначени там да пречат на нормалния живот в тази държава.Това бе ковментарът му, че някои го наричат "Мунчо - героя" за хвърляните от него домати и яйца по парламента. Аз не искам хорага да вървят след мен.

Аз го правя от вътрешна необходимост.Искам да покажа, че те не заслужават да бъдат на колене, допълни той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама