НАРОДЕН ГЛАС


Миков за Гуджунов: Ще остави неизличима светла диря в музикалната култура

2 5289 14.06.2015
Миков за Гуджунов: Ще остави неизличима светла диря в музикалната култура
Борис Гуджунов

Лидерът на социалистите Михаил Миков поднася своите съболезнования на семейството на Борис Гуджунов. Ето какво му казва той.


Скъпо опечалено семейство,

 

Приемете най-искрените ми съболезнования за загубата на Борис Гуджунов.

 

С дълбока скръб днес научих за кончината на Борис Гуджунов. Скърбя заедно с Вас и хилядите почитатели на един от най-обичаните  естрадни български изпълнители в България. Името му ще остане свързано с историята на естрадната музика в България и всички ние ще го помним с високия професионализъм и човешката доброта.

 

Борис Гуджунов ще остави своята неизличима светла диря в българската музикална култура. С вечни си песните "Хора и улици", "Обичай ме", "Каквато искаш ти бъди", "За кой ли път", "Капри" и "Надежда", с които израснаха поколения българи, той винаги ще остане в сърцата ни. С яркото си творческо присъствие и уникален глас, който ще продължава да звучи вечно, защото, когато всичко е истински искрено, то остава във времето и не отминава.

 

Уважаемо опечалено семейство, желая Ви силата, която ще е нужна, за да преодолеете болката. Сигурен съм, че Борис Гуджунов ще продължи да живее в паметта ни с вечните песни, които той ни завеща, и със спомена за достойния си и почтен живот.

 

Всички ние сме смъртни. Единствено безсмъртни са онези човешки дела, които придават смисъл на един живот.

 

Дълбок поклон пред светлата памет на Борис Гуджунов!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама