НОВИНИ


Доналд Тръмп ще се кандидатира за президент на САЩ

12 5273 16.06.2015
Доналд Тръмп ще се кандидатира за президент на САЩ
Доналд Тръмп

Един от най-популярните американски милиардери, Доналд Тръмп, обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ с обещанието да направи страната отново "велика", съобщи Франс прес.


Официално се кандидатирам за президент на САЩ и ще се постарая да направя нашата държава отново велика, каза Тръмп в реч, произнесена в кръстения на негово име небостъргач "Тръмп", който се намира на пето авеню в Ню Йорк. Определяният като "непредвидима карта" 69-годишен Тръмп, е поредният кандидат за надпреварата, която в настоящата си кампания се радва на многобройно участие.

 

Критикувайки външната и икономическа политика на Вашингтон, Тръмп изрази неодобрение спрямо политиците в страната и обеща да се справи с "упадъка на САЩ". "Кога беше последният път, в който, да кажем, победихме Китай в търговска сделка? Те ни убиват. Аз винаги побеждавам Китай", каза той като допълни, че страната има сериозни проблеми, защото "вече нямаме победи".

 

Бизнесменът, чието състояние се изчислява от "Форбс" на 4,1 млрд. долара, заяви още, че страната е станала "сметище за проблемите на всички".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама