НОВИНИ


Байрактаров за Фрог: Договаряли са 30 % по-скъп ток

0 5788 19.06.2015
Байрактаров за Фрог: Договаряли са 30 % по-скъп ток
Димитър Байрактаров

Цената на тока е искано да бъде увеличена още през октомври миналата година. Планирали са поскъпването да е 30%. Надявали са се, че Патриотичният фронт няма да влезе в парламента. По 2 направления тече много сериозна ревизия в сектор енергетика, коментира пред Фрог нюз народният представител от ПФ Димитър Байрактаров.


Излизат много зулуми. Енергийната мафия е разстроена, защото й объркахме сметките, допълва той.

 

Депутатът коментира също решението на НС да се запази чл. 417, ал. 2 в Гражданския процесуален кодекс. „Оставането на чл. 417 аз наричам политическа олигофрения. Много емоция вложих в дебата по отпадането на този член. Успяхме да прокараме законопроекта при първото гласуване, но в един момент се намесиха нечии нездрави интереси и нещата се провалиха”, коментира Байрактаоров.

 

След вещата намеса на ДПС и зловещата подкрепа на АБВ законопроектът и очакванията на хиляди хора бяха попарени. Най-лошото е, че нямаше аргумент за оставането на чл. 417 и то без да се променя. Вероятно мафията и лобитата са все още много силни, смята Байрактаров.

 

На въпрос трябва ли да има мажоритарен вот, депутатът отговори: „Пак лъжат хората с мажоритарния избор. Един честен и почтен човек може ли да има средства, за да направи кампания?! Не! Мафията пак ще дава пари”. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама