НОВИНИ


Секси преводачки шокираха "ловците на милиарди" в КТБ

0 14128 23.06.2015
Секси преводачки шокираха "ловците на милиарди" в КТБ
Преводачка търси кредитно досие да го преведе...

Сексапилни преводачки взели акъла на финансовите детективи от американската компания „Аликс партнърс“. Единайсет стройни българки в жестоки минижупи се явили в сградата на КТБ, готови да превеждат документи и доклади на американските специалисти. Четиримата "ловци на милиарди" направо си глътнали граматиката като видяли какви мадами ще им сътрудничат в трудното начинание.


Това съобщиха за Фрог нюз източници от БНБ, сатнали свидетели на екзотичното събитие.

Договорът с „Аликс партнърс“ бе подписан миналата седмица от синдиците в КТБ по предложение на Фонда за гарантиране на влоговете в банките. Представителите на фирмата веднага започнали работа. През това време били подготвени 11 работни места за преводачки, които да са в помощ на задокеанските спецове.

 

След шока с минижупите, америкаците били подложени и на друго изпитание - спряла водата в сградата. Цял ден янките не смеели да отидат в тоалетната, а когато попитали къде могат да си измият ръцете, един от сидиците се пошегувал, че могат да отворят прозореца и да ползват безплатно дъжда.

 

Съгласно споразумението наетата компания ще проследи парите, които са отпуснати от КТБ. Американците ще препоръчат на синдиците действия за запазване и връщане в имуществото на банката на активи (най-вече кредити), с които тя се е разпоредила преди време.

 

Никакви милиарди няма да бъдат открити, защото такива не са изнасяни от банката. Американците ще опишат съвестно кредитите, ще направят някои изводи и ще си получат големите хонорари. Това коментираха експерти по повод изявления на хора от правителството, че някакви огромни пари ще бъдат открити и върнати.

 

Припомняме, че през есента на 2014 г. три одиторски компании - „Ърнст енд Янг одит“, „Делойт България“ и „АФА“, направиха анализ на активите на КТБ. Те мрачен анализ, но след това се оказа, че "Делойт България" въобще няма право да извършва одит. Лъснаха и редица гафове на квесторите, заради които те могат да отидат на съд. Ако се докажат техните грешки, голяма част от заключенията и действията им ще бъдат обявени за незаконни и отменени.

 

След подадената оставка от управителя на БНБ Иван Искров се очават шокиращи разкрития за указанията, които са давани на квесторите, откакто КТБ бе поставена под особен надзор.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама