НОВИНИ


Таско Ерменков: Има резерви за задържане цената на тока

0 4986 30.06.2015
Таско Ерменков: Има резерви за задържане цената на тока
Таско Ерменков

Държавата реши да удовлетвори исканията на бизнеса. Има резерви, могат да бъдат задържани цените на тока. Трябва да бъде сменен модела. Това каза в "Лице в лице" Таско Ерменков – член на енергийната комисии в парламента, коментирайки проблемите в енергетиката.


Според него увеличението на цената на тока е в прерогативите на КЕВР. "В момента всички се опитват да влияят на КЕВР", посочи той и обясни:"Бизнесът се възпротиви срещу т. нар. такса задължение към обществото. И това, което в момента се случва с цената на тока, е повод, а истинската причина е да се удари енергетиката.

В момента в здравеопазването се готви абсолютен геноцид. Реформата трябваше да тръгне в посока и бедният да получава качествено здравеопазване, каза той. Никой не е изключен от БСП, каза Ерменков във връзка с отминалия пленум.

"В момента туризмът е разбит. Политиката е насочена срещу туризма", каза още депутатът.

"Никой не е изключен от БСП. Има хора, които са извадени от Изпълнителното бюро, но в момента те са редови членове. Всеки председател на партия има право да определя с кои членове да работи", коментира още той в студиото и допълни: "На пленума на БСП си казахме много истини. Едната от тях е, че Русия не е враг на България."

 
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама