НОВИНИ


Методи Андреев: Не цитирайте деградирали авторитети като Близнашки

0 8478 09.07.2015
Методи Андреев: Не цитирайте деградирали авторитети  като Близнашки
Методи Андреев

Кристалина Георгиева каза, че 92 процента от българите не вярват в съдебната система. Ако съдебната реформа не се случи, това което наблюдаваме 25 години-недосегаемост на политици и олигарси, ще остане. Организирана престъпна група не иска тази правосъдна система да работи, каза депутатът от ГЕРБ Методи Андреев по НТВ по повод отхвърлените промени в Конституцията.


Важно е как се гласува. Резултатът  от тази ситуация ще е невъзможност да бъде приложен антикорупционната  стратегия. Министърът на правосъдието Христо Иванов има подкрепа от обществото. Призовавам  българските  граждани да подкрепят съдебната реформа. Защото в противен  случай казваме да на мафията и крадливите политици. БСП , АВБ  и Атака са проруски . А ДПС  е партия на статуквото. ДПС  се чувства най-уютно в тази съдебна система. Ние, които искаме промени не трябва да развяваме белия байрак като Радан  Кънев. Ако съвестните магистрати също трябва да напуснат. И какво ще стане?! Значи битката трябва да продължи. Вие им разваляте къщичката. В нея сега има съпротива, образно обясни Андреев. 

 

Помолен да коментира  думите на Георги Близнашки той изригна: Бива, бива нелицеприятно  поведение , но да видите човек, който присъства на протестите срещу КОЙ и сега да им стане техен съветник!!! Моля ви такива деградирали авторитети да не ги цитирате. Това са хора, които се нагласят спрямо статуквото. Лично премиерът  каза, че стои зад реформите, предложени от правосъдния министър. В България медиите са политически зависими. Той е ясно, че премиерът не е против  реформата. Мисля, че ще се намерят достойни народни представители и АБВ  ще преосмислят позицията си в положителна посока.

 

Без тези промени България ще тъне в корупция. Смятам, че в АБВ  ще разберат, че въпросът  не е политически. Нека Янаки Стоилов да не го пуска БСП  напред да говори. Те трябва да отрежат живо месо, за да покажат, че са отговорни народни представители. Отношението на ДПС  относно проблема за давността на престъпленията към комунистическия режим е справедливо. Но това не изчерпва моето отношение към тях. То  по-скоро е отрицателно. Не може Мая Манолова да бъде омбудсмант , защото не се ползва с нужното доверие, заключи Методи Андреев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама