ЪNDERGROUND


Основател на ВИС е намерен мъртъв в луксозна кола

0 11504 10.07.2015
Основател на ВИС е намерен мъртъв в луксозна кола

Мъж, за който се твърди, че е основател на ВИС и приближен на братя Галеви, е намерен мъртъв в луксозен автомобил в столичния квартал "Бояна". Сигнал за случилото се е подаден тази сутрин около 9 часа.


Той е с един изстрел в главата – отвътре навън и от дясно наляво, затова криминалистите смятат, че е по-скоро самоубийство, предаде НТВ. Колата е била с включен двигател и с пълен резервоар. На мястото има знак за забранено спиране.

 Вече два часа тече огледът. Версиите са две – убийство илии самоубийство.

 

По-късно стана ясно, че мъжът се казва Лъчезар Иванов. Той е на около 50 години и няма криминални регистрации, съобщи БНР.  Полицията смята, че се касае за самоубийство, но се работи и по други версии.

 

Лъчезар Иванов, известен с прозвището  Терориста, бил приближен на Мето Илиенски и един от приятелите на братята Галеви, съобщава struma.com.Първоначално бе съобщено, че мъжът е убит, но сега криминалистите издигат и версията самоубийство, поне така показал огледът на мястото.

 

Терориста е един от основателите на ВИС, авер на Георги Илиев през годините. Богат е, което затруднява полицаите в уточняване на мотивите за самоубийството. Разбира се, не се изключва и самоубийството да е инсценирано. Работата по случая продължава.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама