НОВИНИ


Буруджиева: Крият нещо чрез дебата за съдебната реформа

0 5082 12.07.2015
Буруджиева: Крият нещо чрез дебата за съдебната реформа
Татяна Буруджиева

Дебатът за съдебната реформа сякаш маскира нещо, нещо крие. Изглежда, че ГЕРБ искат нещо друго да постигнат, реформаторите сякаш също имат друга теза и съдебната реформа се превръща в панацея на политическото влияние. Това бламира реформата, заяви в „Събуди се” политологът Татяна Буруджиева. Екатерина Михайлова също сподели впечатлението на Буруджиева. Тя е убедена, че скоро ще станат ясни игрите.


Министър Иванов не направи дебат с политическите сили за съдебната стратегия и реформата. Това трябваше да се направи, критикува Буруджиева.

Промяната на Конституцията се прави с квалифицирано мнозинство. Няма значение какво на мен не ми харесва или харесва, продължи Михайлова.

 

Тази реформа няма да мине. Сега обявяваме магистратите за мафиоти, след това – за антимафиоти, тъй като ще трябва да им гласуваме постовете, коментира депутатът Емил Димитров – Ревизоро, също гост на предаването.

 

Той коментира и ситуацията в Гърция: „Еднакви сме с Гърция. Те лъжат, че ще направят реформа в публичната администрация и получават пари. Ние правим същото. По пътя към Европа имахме съветник как да станем част от нея. Съветникът е Каркулас. После се оказва, че Гърция нещо друго е правила”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама