НОВИНИ


Марешки се ожали, попадал на изверги

0 4854 13.07.2015
Марешки се ожали, попадал на изверги
Веселин Марешки

Попадам на изверги, а после крадецът вика "Дръжте крадеца". Един от хората, които е срещу мен, е този, който претендира, че е собственик на пицарията, заяви по НТВ Веселин Марешки. Вторият е наемателят на пицарията; той и към днешна дата обитава мой обект и твърди, че го изнудвам, искайки да му плащам наем, продължи той.


Третият човек е това момченце, общинският съветник К. Костадинов, който е съдействал да се пусне тока в незаконен обект. Законите са еднакви -когато има незаконно строителство, той трябва да сезира всички органи за него, обратното - той съдейства да се пусне тока там, изреди Марешки.

Наемателят Асен Миланов каза, че ставало дума за организирано изнудване и рекет от страна на В. Марешки.Заплашвал го със затваряне на заведението, ако не плати наем, а при отказ Марешки му обявил наем от 10 000 лв, който ако не се плати, щял да му събори терасата. Първоначално му съборили една част от терасата, имало и второ, организирано пак от Марешки с багери и хора. Направил съм абсолютно всичко, което трябва, но най-накрая държавата обърна необходимото внимание на г-н Марешки, каза Миланов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама