НОВИНИ


Д. Манолов: Шефът на БНБ е директор на водопад, не е ясно защо взима толкова голяма заплата

0 7608 18.07.2015
Д. Манолов: Шефът на БНБ  е директор на водопад, не е ясно защо взима толкова голяма заплата
Димитър Манолов

Ние нямаме право да провеждаме самостоятелна политика. Ние сме част от пропагандната война, която се провежда на територията на България. Как гърците са изяли и изпили всичко, като не са го произвели. Това са някакви глупости и от самото начало знаем това. Това каза шефът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов по НТВ.


Относно темата Гърция той уточни:  Не ми харесва тази целенасочена  омраза между нас. За мен гърците са много симпатични хора. Води се пропагандна война. Това, което наричаме демокрация , при нас няма нищо общо с нея. Ципрас  се опита да я получи, но те му казаха: Сега ще ти покажем какво е демокрация. Ципрас  беше охулен за това, че се опита да се допита до народа.

През финансови механизми по същество се прави политика в една държава. За да не си отиде Ципрас  уволни повече от половината от кабинета си. Т. е парите в този случай се използват за правене на политика. Всичко е един пари и отиграване  на ритуала.

Някой трябва да обясни защо заплатата на шефа на БНБ  е толкова голяма.  Той е директор на водопад. Работата се върши от подуправителите.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама