ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 30 декември

0 4039 29.12.2008
Предстоящо на 30 декември

Връчват традиционните награди „Полицай на годината”; министърът на отбраната Н. Цонев и началникът на ГЩ на БА ген. Зл. Стойков провеждат разговори с командирите на българските контингенти в Афганистан и в Косово.


 

Министър-председателят Сергей Станишев ще участва в церемонията по връчване на традиционните награди „Полицай на годината”. Церемонията започва в 10.00 часа в зала 6 на НДК. Наградите ще бъдат връчени от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, членове на ръководството на МВР и фондация “Доверие и закрила”.

В МРРБ премиерът Сергей Станишев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще открият новия корпус на министерството в 12.00 часа. Корпусът е предназначен за нуждите на Управляващия орган на ОП “Регионално развитие”, както и на програмите за трансгранично сътрудничество.

Министърът на отбраната Николай Цонев и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков ще проведат разговори с националните командири на българските контингенти, които участват в операциите на НАТО в Афганистан и в Косово. Видео- и телефонната връзка ще се проведе в Информационния център на Министерството на отбраната в София, ул. „Раковски” №106, от 10.30 часа.

Председателят на БСП и премиер Сергей Станишев ще награди спечелилите конкурса за стипендии на Висшия съвет на БСП. Награждаването ще се проведе от 11.00 часа в централата на партията на ул. „Позитано” №20. За девета поредна година ще бъдат раздадени осем студентски стипендии за учебната 2008г.-2009г., както и една стипендия на името на Стефан Продев за студент, обучаващ се в специалност „Журналистика”. Ще бъде връчена и едномесечна поощрителна стипендия.

Поради приключване на финансовата година, ще бъде преустановена работата на гишето за предоставяне на регистрационни табели в 12.00 часа. През целия работен ден ще продължи обслужването на гражданите, които искат да променят собствеността на моторните превозни средства /без смяна на ДК№/, да спрат от движение или да бракуват колите си, да подават документи и да получават свидетелства за управление на МПС. Ще работят гишетата за получаване на наказателни постановления, както и служителите от сектора за видеоконтрол.

Министърът на отбраната Николай Цонев и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков ще посетят новоизградената детска градина, предназначена за децата на военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Посещението ще бъде в 15.30 часа. В 16.00 ч. започва предновогодишната среща на министър Цонев и генерал Стойков с военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада и техните деца във Военния клуб в Карлово. На срещата министър Цонев ще връчи ключовете от жилище на сержант Марков Попов, командир на пехотно отделение в под. 42 000 – Карлово. Жилището се предоставя на сержант Попов, тъй като той е многодетен баща.

Общинският съвет на община Видин ще проведе сесия от 9.00 часа. Дванадесет са точките, които ще бъдат разгледани на заседанието.

Новогодишно тържество за социално слаби деца от квартал "Столипиново" организира община Пловдив в Гражданския клуб в Стария град. Празненството започва в 10 часа. Близо 100 деца с мюсюлмански произход от квартала ще бъдат приветствани по случай идващата 2009 година от зам.-кмета по социални дейности Красимир Ангелов и екипа на подчинения му отдел „Етнически и демографски въпроси” и дирекция „Социални дейности”. Децата са на възраст между 5 и 11 години и ще получат книжки и дребни подаръци от общината. След празненството за децата е осигурен обяд в Гражданския клуб.

В 18 ч. в община Шабла ще се проведе новогодишен концерт, в който участие ще вземат Орлин Горанов и Мариана Попова. Преди концерта ще се проведе втори кръг на благотворителния търг за сурвакници. Събраните пари ще бъдат внесени в сметката на „Българската Коледа”.

 

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама