НОВИНИ


Петролният шейх Самуилов подвел общината за Античния театър, глобяват го

0 7033 29.07.2015
Петролният шейх Самуилов подвел общината за Античния театър, глобяват го

Аз и моите колеги сме възмутени от частното парти на Георги Самуилов в Античния театър. Общината е била подведена. Той е искал да наеме Античния театър за благотворителен коктейл и фирмена презентация. Това каза зам .-кметът на Пловдив Стефан Стоянов по НТВ.


Мероприятието не  е предполагало да се вдига шум след 23 часа. Нямаме информация за друга програма. Вчера направихме справка и има постъпили 4 жалби на тел.112 от 1 до 3 часа. На няколко пъти са опитали да предупредят нарушителите. Не знам зали е имало посещение от страна на полицията. Самуилов е подписал стандартна декларация, с която се ангажира да опазва обекта и да спазва разпоредбите. Вчера общинският инспекторат състави акт и финансова  глоба на организатора до 2500 лв.

 

Петролният бос Георги Самуилов е празнувал 50-та си годишнина до зори в Античния тетатър, като партито продължило до 5 сутринта. Шумът и музиката вбесили хората наоколо, които не могли да мигнат цяла нощ. Новината взриви социалните мрежи от възмущение, че институциите не са си свършили работата. От  полицията отказват коментар.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама