НОВИНИ


Светослав Малинов: Знам за колаборации на ГЕРБ с ДПС

1 5811 30.07.2015
Светослав Малинов: Знам за колаборации на ГЕРБ с ДПС
Светослав Малинов

Това беше един политически сезон, в който се постигна малко, но можеше да се постигне много повече. Това каза евродепутатът от РБ Светослав Малинов по БНТ , по повод края на политическия сезон.


 Относно резултатът от подкрепата за референдума, той обясни:  Аз не мога да гласувам на въпрос, който съдържа два отговора. Ние сме най-големите защитници на мажоритарния вот. Искам да гласувам за правилен въпрос. То е все едно да подпишеш празен чек. Никога не се прави така.

 

За думите на Бойко Борисов, че РБ  трябва да си седят на столовете, Малинов каза: Не се атакува по този начин партньор в десницата, както правят ГЕРБ.  Това е все едно аз сега да кажа за връзките им с БСП, за колаборациите на ГЕРБ с ДПС  и т. н.  Смисълът на тайното гласуване при избира на омбудсман   е да уважаваш всеки като индивид. Аз не мога да кажа как са гласували от ГЕРБ. Запитан как би гласувал, той не скри , че не би подкрепил Мая Манолова. Няма да мога,  след като знам, че от другата страна стои Константин Пенчев. Напоследък се  натрупаха спорни гласувания. Имаше спорно гласуване на подуправители на БНБ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама