ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 5 януари

0 3889 04.01.2009
Предстоящо на 5 януари

Новото ръководство на СДС се среща с медиите; представят премиерата на документалния филм на Емилия Антова "Умирай лесно" - втора част; на пресконференция обсъждат злоупотребите в ИА по селекция и репродукция в животновъдството.


 

Новото ръководство на СДС организира среща с медиите в 13.00 часа в сградата на партията на ул. “Раковски 134”.

 

Премиерата на документалния филм на Емилия Антова "Умирай лесно" - втора част ще се състои в БТА от 11.00 часа. Филмът е за тежките катастрофи по пътищата с млади хора и жестоките последствия от тях. Лентата ни запознава със съдбите на четирима младежи и техните семейства, трагично променени завинаги заради безотговорността и агресията при шофиране.

От 12.30 часа в БТА ще се състои пресконференция на тема „Има ли хаос в селекционната дейност и за колко милиона лева злоупотреби става дума в Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството”. Ще участват проф. д-р Костадин Желев - бивш изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството; Димитър Зоров - председател на Млечния борд; Бойко Синапов - председател на Националната асоциация на животновъдите в България.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама