НОВИНИ


Престрелка в Чирпан! Мъж е убит, а синът му тежко ранен

4 8473 07.08.2015
Престрелка в Чирпан! Мъж е убит, а синът му тежко ранен
Архив

Престрелка между враждуващи ромски семейства в Чирпан завърши с убийство и тежко ранен. Група преследвачи нападнаха с огнестрелни и хладни оръжия баща и син. 47-годишният мъж е бил убит, а синът му е с огнестрелни рани и е откаран в болницата в Стара Загора.


Има един прострелян, който е починал, 47-годишен мъж. Прострелян е още един мъж, който е на 24 години. Той е ранен, в момента е в УМБАЛ-Стара Загора. Най-вероятно става дума за два враждуващи клана, които са имали стари вражди. До момента по-голяма яснота няма. Тепърва ще се установяват причините, обясни за БНР Радослав Николов от МВР-Стара Загора.

Днес следобяд, към 14-15 часа, при сбиване между два ромски клана в град Чирпан, имаме един пострадал, който е докаран в Университетската болница, прострелян с огнестрелно оръжие, има нараняване в областта на дясната ръка и десния гръден кош, в резултат, на което получава хемопневмоторакс от прострелните наранявания. Опериран е следобяд веднага и настанен в болница с опасност за живота. И друг пострадал има, който е починал на място, каза от своя страна заместник-директорът на болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ д-р Живко Желязков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама