ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 7 януари

0 3949 06.01.2009
Предстоящо на 7 януари

Президентът Първанов свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност; ГЕРБ провежда пресконференция по актуални политически проблеми; министър П. Димитров се среща с по-големите индустриални потребители на природен газ.


 

София. В 14.00 часа в президентството президентът Георги Първанов свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Доклади ще изнесат министър-председателят Сергей Станишев, вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин и министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров.

 

В 13 ч. в централата на политическа партия ГЕРБ ще се проведе пресконференция по актуални политически проблеми.

 

От 10 часа ще се проведе среща на министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров с по-големите индустриални потребители на природен газ. Ръководствата на фирмите ще бъдат запознати с условията на ограничителния режим, който ще бъде обявен от министъра на икономиката и енергетиката 48 часа след спиране на подаването на природен газ. Срещата ще се проведе в сградата на МИЕ на ул. „Славянска”8.

 

В Централата на БСП на „Позитано” 20 ще се проведе първото за годината заседание на новото Изпълнително бюро на Висшия съвет на БСП. Ръководството на партията ще обсъди задачите на БСП и Парламентарната група на Коалиция за България през новия политически сезон, както и актуалните политически проблеми. Пресконференцията ще започне в 13.00 часа след заседанието.

 

В 11.00 ч. в сградата на Национална агенция „Пътна инфраструктура” на бул. „Македония” № 3 ще се проведе редовния брифинг на агенцията. Както ръководството обяви на предходния брифинг на 5 декември м.г., в началото на 2009 г. агенцията започва да провежда регулярно месечни брифинги.

 

Бившият председател на Българския лекарски съюз д-р Димитър Игнатов ще даде пресконференция от 12ч. в пресклуба на БТА на тема: „Ще бъде ли независим БЛС?”  

 

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама