НОВИНИ


Издирват бившия затворник Николай Далакманов

3 7369 27.08.2015
Издирват бившия затворник Николай Далакманов
Николай Далакманов

Николай Далакманов е обявен за национално издирване заради побой над момиче, съобщава Флагман.бг. От няколко дни снимката му е разлепена във всички РПУ-а и разпратена до патрулиращите полицаи, но няма и следа от него.


Далакманов е издирван заради зверски побой над момиче, станало в неделя пред ресторант „Хепи“ в ж.к.“Лазур“. Случаят се пази в дълбока тайна заради жестокостта на деянието. Момиче е прието в болница с множество фрактури. Най-тежката, от които – счупено ребро.

Тя е дъщеря на общински съветник от Бургас. Точно бащата е подал сигнал в МВР, след като е видял гаврата с дъщеря си. Засега той запазва мълчание.

Николай Далакманов излезе от затвора преди няколко месеца. Преди това той лежа четири години зад решетките заради друг жесток побой – над трима мъже в ж.к. „Братя Миладинови“. Побоят бе извършен преди изтичането 5-годишния му изпитателен срок, наложен заради друго престъпление. Припомняме, че той бе арестуван през 2008 година за разпространение на наркотици, като част от бандата на „Кирките“.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама