НОВИНИ


Швейцария ни прави за смях заради танковете на границата

44 15925 29.08.2015
Швейцария ни прави за смях заради танковете на границата
Танкове срещу бежанци....

Щвейцария ни подиграва, заради танковете на границата. С карикатура в един от големите швейцарски вестници ме е ужасно срам днес! "България изпраща танкове на границата : "За да не ви е мъчно за родината !" Това пише голямата тенесистка Мануела Малеева, прочела статията.



Бронирани машини и военни с картечници пазят от вторник границата ни с Македония от евентуални бежански набези. Трите пункта – „Гюешево“, „Златарево“ и „Станке Лисичково“, изглеждат като по време на война.

Жителите на Гюешево казват, че не се притесняват от присъствието на военни и техника в района. Това ги карало да се чувстват по-сигурни.

Ето и коментарите, цитирани от b2bmedia:

От 4 години работя в Швейцария, безкрайно ми е неприятно когато позитивите се потулват а негативите се изопачават. Има едно подчертано негативно отношение към нас и пресата в Швейцария не е обективна. Ние сме прохождаща демокрация - имаме нужда от подкрепа.
Жан Мар

В много държави, членове на правителствата отправиха призиви за недискриминационно отношение към бежанците, всеки има право на достойство. Това е огромна човешка драма и трагедия. Хубаво е, че има и добри примери на човешко отношение към бежанците.
Neli Salo

Винаги съм изпитвала уважение към Ангела Меркел, но след онова, което направи за бежанците и начина, по който се противопостави на крайно десните, предзвика истинското ми възхищение към тази смела жена.
Ние пращаме армията срещу тях...Срам ме е.
Lea Cohen

Последният терорист в България си спомням, че влезе безпрепядствено с истински американски паспорт. Някакси не му се налагаше да се смесва с бежанците на границата, бягащи от война и загубили домовете си... Така че армията май е на границата, за да спечели следващите избори.
Pavel Yanchev

Достатъчно е да видим наистина толерантното отношение на сърбите към бежанците за да разберем колко озлобени и безсърдечни са станали българите като нация - начело с управляващите.
Verginia Veltcheva

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама