ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 13 януари

0 4146 12.01.2009
Предстоящо на 13 януари

СГС гледа делото срещу Валентин Димитров за злоупотреби в „Топлофикация”; извънредно заседава НС; пресконференция дава Работната група за решаване на проблемите в Студентски град.


 

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Валентин Димитров за злоупотреби в „Топлофикация”.

В 10.00 часа в главната сграда на МВР ще бъде представен българо-нидерландският проект „Укрепване на системата за регистрация на моторни превозни средства”.

В 10.00 часа в Министерството на образованието и науката министър Даниел Вълчев ще се срещне с представители на студентите.

В 11.30 часа в Народното събрание министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще вземе участие в заседанието на Комисията по местно самоуправление, регионална политика и благоустройство.

В 10.30 часа в Министерството на транспорта ще представят акценти в работата на Оперативна програма „Транспорт” за 2009 г.

В 11.00 часа в сградата на Българската търговско-промишлена палата ще се проведе пресконференция на тема „Становище на работен екип на БТПП по кризата с природния газ”.

В 12.00 часа в присъствието на министъра на здравеопазването д-р Евгений Желев, ще бъде подписан двустранен Протокол за намерение за създаване на център за обработка на електронна информация, постъпваща от болничните заведения в Министерството на здравеопазването.

От 10.00 часа в сградата на ДКЕВР ще започне открито заседание за разглеждане на доклади относно: - изменение на лицензия за производство на електрическа и топлинна енергия на „Полимери” АД, гр. Девня, както и - одобряване на „Общи условия за продажба на топлинна енергия за битови и стопански нужди от „АЕЦ Козлодуй” ЕАД на потребители в град Козлодуй”

От 14.00 часа в зала 610 на Централно управление на Националната агенция за приходите ще се проведе пресконференция по повод старта на данъчната кампания.

В 14.00 часа ще започне извънредното заседание на Народното събрание.

В 13.00 часа в Централата на БСП ще бъде дадена пресконференция след редовното заседание на ИБ на ВС на БСП.

В 13.00 часа в Централата на НДСВ ще се проведе редовният брифинг на тема „Законодателни приоритети за последната сесия на НС”.

От 10.00 часа в столичния храм „Св. Николай” (Руската църква) ще бъде отслужена заупокойна служба по повод 40 дни от смъртта на Светейшия патриарх Московски на цяла Русия Алексий Втори.

В софийската галерия „Сезони” ще бъде открита фотоизложбата на Калин Костов „Стъпки в Хималаите”. На откриването ще присъства и алпинистът Дойчин Василев.

В 13.45 часа в зала 3 на НДК официално ще бъде открит кулинарен форум „Концепции 2009”.

„Софийска вода” ще изтегли печелившите от томболата за коректни абонати на дружеството.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА Българският лекарски съюз ще даде пресконференция за предстоящия отчетно-изборен събор от 17 до 21 януари в Сандански.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция организирана от Софийска стокова борса на тема „Анализ на борсовата 2008 г.”.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще започне пресконференция на Работната група за решаване на проблемите в Студентски град.

Министърът на отбраната Николай Цонев ще посети Центъра за подготовка на танкови подразделения в Сливен. В 12.30 часа министър Цонев ще се срещне с с кмета и областния управител на Сливен; В 13.00 часа ще бъде открит Център за индивидуално социално обслужване във Военния клуб.

От 12.30 часа в ОДМВР-Русе ще се проведе брифинг след работна среща на делегации на МВР на България и Министерството на администрацията и вътрешните работи на Румъния.

В 14.00 часа във Възрожденско училище в Кюстендил кметът Петър Паунов организира среща с работодатели, синдикати и директори на училища.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама