НОВИНИ


Ташева: Няма бежанци, има хиждра - фундаментът на исляма

26 5837 15.09.2015
Ташева: Няма бежанци, има хиждра - фундаментът на исляма
Магда Ташева

"Бежанци няма, има хиджра. Хиджра е фундаментът на исляма. Ислямът се разпространява с преселение. В момента виждаме поредната хиджра на мюсюлмани, няма никакви бежанци", каза депутатката от "Атака" Магда Ташева по Нова телевизия. "Трябва малко да се занимаете с историята на исляма", посъветва тя водещия Виктор Николаев.


Децата на бежанците не са бягали през полетата на смъртта, те идват от лагерите в Турция, добави още Ташева, която съобщи, че сред бежанците има и канибали и доказателство за това са 25 - те случаи на болестта, характерна при канибализма. Ташева е убедена, че някой нарочно вкарва мюсюлманите в Европа, за да ислямизира континента.

„Няма никакво съмнение, че преселението на бежанците е организирано. Имате действия, съвместни – ръка за ръка между определени кръгове в Брюксел и трафикантите, които са под контрол на САЩ от години”, заяви Ташева.Тя поиска да бъде изградена бетонна стена по границата с Турция, което щяло значително да ограничи бежанския поток към страната ни.

„Трябва да правим разграничение между икономическия имигрант и бежанеца”, опита да вмъкне коментар колегата й Нестимир Ананиев от Реформаторския блок.Той се опита да я репликира като заяви, че „Атака” изразява твърде безпощадно мнението си, на което колежката му заяви с ирония: „Най-малко ние можем да бъдем обвинени в безпощадност”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама