ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 16 януари

0 3962 15.01.2009
Предстоящо на 16 януари

Президентът Първанов изнася лекция на тема: “Националната сигурност пред нови предизвикателства”; заседава НС; продължава протестът пред Народното събрание; дават пресконференция за грипа през 2009 г.


 

В 10.00 часа в зала 11 на НДК президентът Георги Първанов ще изнесе лекция на тема: “Националната сигурност пред нови предизвикателства”.

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 11.00 часа във фоайето на втория етаж в сградата на министерство на труда и социалната политика ще се проведе церемония, на която министър Емилия Масларова ще получи ISO сертификат за Системата за управление на качеството.

В 11.15 часа в хотел „Шератон” Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова и Европейският институт ще бъдат домакини на дискусия за приоритетите на Чешкото председателство на ЕС. Чешкият посланик Мартин Клепетко ще представи акцентите в програмата на председателството.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Фидел Беев. В 9.30 часа ще се гледа и делото срещу Христо Станчев.

В 9.00 часа в Столична община Бойко Борисов ще се срещне с президента на Университета на щата Мериленд д-р Сюзън Олдридж.

В 11.00 часа продължава протестът пред Народното събрание.

В 12.30 часа в зала 404 в Централата на БСП на „Позитано” 20 ще се проведе Политически консултативен съвет на Коалиция за България.

От 11.00 часа в Националния исторически музей ще бъде открита първата за годината изложба - “Кан Тервел - спасителят на Европа”.

В 10.30 часа в в “Лилав салон” на Чешки Културен Център, ул. Раковски № 100, ще се проведе конференция „Заетост в строителството” финансиран по програма ФАР “Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта – Фаза 2”.

В 9.00 часа в в зала „София” на Гранд хотел „София” ще се проведе среща на председателите на съдилища-модели и съдилища-партньори, която е организирана от продължителя на Инициативата за укрепване на съдебната система - Програмата за развитие на съдебната система.

В 12.00 час в пресклуба на БТА директора на Института по микробиология при БАН Ангел Гълъбов ще даде пресконференция за грипа през 2009 г.

В 11.30 часа в Русенския университет "Ангел Кънчев" Меглена Кунева, член на Европейската комисия по въпросите за защита на потребителите, ще изнесе публична лекция на тема "ЕС: сила за промяна"

Министърът на отбраната Николай Цонев ще открие две кухни по проект „Признателност” в градовете Кюстендил и Дупница. В 11.30 часа министърът ще бъде в Кюстендил, а в 13.30 часа - в Дупница.

От 11.30 часа пред паметникана кап. Бураго в Градската градина ще бъде отбелязано общоградско честване на 131-годишнината от освобождението на Пловдив.

В 13.00 часа в сградата на БАН в Пловдив на ул. „Филип Македонски” 29 ще се проведе първото „работно съвещание на Регионалния академичен център”

От 15.00 часа във ФКЦ ще се проведе двудневна конференция на НДСВ.

В 14.20 часа в клуба на ВМРО- Русе ще се проведе пресконференция на движение „Напред”.

От 11.30 часа пред паметната плоча пред НУ „Св. Кирил и Методий” ще започне тържество по случай Освобождението на Ямбол от турско робство.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама