НОВИНИ


Малееви: Григор има право да откаже да играе за България

6 5259 18.09.2015
Малееви: Григор има право да откаже да играе за България
Магдалена, Мануела и майката Юлия bTV

Сестрите Магдалена и Мануела Малееви и майка им Юлия Берберян коментираха отказа на Григор Димитров да участва за националния тим в мачовете от турнира по тенис за купа Дейвис в София. Българите загубиха първите си две срещи от Унгария и почти сигурно няма да се изкачат в по-горната група.


Те смятат, че Григор Димитров е прав в избора си, тъй като програмата му е изключително натоварена и дори играчи като Роджър Федерер отказват да играят за родината си. Същото мнение споделя и Юлия Берберян, която застава изцяло зад решението на най-добрия ни тенисист.

 
Юлия Берберян, както и Магдалена и Мануела Малееви, имат активна гражданска позиция по много теми от социалния и полтически живот , между които електронното гласуване и електронното правителство. Те участваха в протестите срещу правителството на Пламен Орешарски и смятат, че има още много поводи за протести и днес, но умората е отказала хората за излязат пред парламента.

Магдалена Малеева разказва и коя е причината да остане в България, а да не последва примера на сестра си Мануела, която живее от години в Швейцария.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама