НОВИНИ


Велизар Енчев обиден от дискриминацията на Милен Цветков

28 9884 19.09.2015
Велизар Енчев обиден от дискриминацията на Милен Цветков
Велизар Енчев повече няма да гостува на Милен Цветков

Това бе последното ми гостуване в предаването на Милен Цветков. Водещият загърби елементарни норми на поведение и професионална етика и през цялото време толерираше лицето Димитрин Вичев, като не ми позволи да взема думата. Това заявява депутатът Вализар Енчев след гостуването си в предаването "Часът на Милен Цветков".


Десет години съм бил тв водещ, но никога не съм си позволявал да дискриминирам гостите. В нито един момент водещият дори не направи опит да спре обидите към мен и да ми даде думата за реакция.Всъщност защо бях поканен, след като думата ми бе отнета и при всеки опит за говорене бях прекъсван на трийстата секунда от водещия или от фаворизирания гост. Предаването бе пълен провал  на водещия!, е коментарът на лидера на българската СИРИЗА.

Припомняме, че в предаването „Часът на Милен Цветков” решението на парламента да отпадне давността на престъпленията на комунизма коментира независимият депутат Велизар Енчев. Той заяви, че не е против промените в Наказателния кодекс, с които отпадна давността на престъпленията на комунизма. Енчев поиска да се разшири обсега, като се обхване периодът преди 9 септември 1944 и след 1990 година.

Думата взе и според Енчев повече не му я дал, и дисидентът  Димитрин Вичев, жертва на комунизма. Той поиска затвор за хората, които са  убивали и мъчили свободно мислещите. Водещият Милен Цветков не го прекъсна и не даде повече думата на Енчев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама