НОВИНИ


Премиерът: Има ли запис за "лош материал", отивам си

42 8749 25.09.2015
Премиерът: Има ли запис за  "лош материал", отивам си
Бойко Борисов

Бойко Борисов се ядоса на зрителски въпрос за това още ли смята българите за лош материал. Подобна интерпретация бе направена преди години, когато Борисов посети българи в САЩ. Ако този човек ми донесе запис, че аз съм казал "лош материал" си отивам като премиер, категоричен бе премиерът.


Да му е живо и здраво на Волен Сидеров бебето, това е голяма радост за един мъж на тези години. Дано детето му да расте в една правова държава. Поздравих го лично, не скри Борисов. Доста години хора си изкарват пари покрай мен, коментира Борисов на въпрос дали златният пръст на лидера на Атака не е задействан отново покрай гласуването за промените в Конституцията.

"Аз съм за явно гласуване на съдии и прокурори, само че самите гилдии ги е страх от това, каза Борисов.  "Аз съм за явно гласуване, ако Реформаторския блок са за явно, аз съм за два пъти по-явно. Разбрали сме се като мине на първо четене в Народното събрание, между първо и второ четене всичките тези аргументи всички партии да ги защитят и да се стигне до най-доброто решение"

За промените в Конституцията Борисов заяви, че не вярва от Реформаторския блок да си мислят, че само това, което те казват е правилното решение.

"С Христо Иванов работя от самото начало и цялата програма ние сме го защитили в Министерски съвет, вкарали сме в парламента и до онзи ден стоях зад всяко едно негово решение. Не всяко нещо, което реформаторите твърдят е обезателно правилно. Да вземем прокурорската квота, защото тя е ябълката на раздора, иначе по нищо друго няма проблем, всичко е решено, каза Борисов.

И ето тези медии, както се случи вчера, прокарват една лъжа, една неистина. Но нека продължават. Аз ще се притесня, ако спрат да пишат такива неща и ще продължа да побеждавам, каза премиерът.

Той се усъмни, че утре за него могат да пуснат карикатури как "къркам и падам". Но аз не близвам, посочи той и през смях разказа, че министърът на здравеопазването Петър Москов за пореден път е изгубил залагане от него за мача Челси-Арсенал.

Борисов спрял да играе за "Бистришките тигри". Преди време, когато били в Б-група и в А-окръжна, той ходил, защото било весело и се разтоварвал от тежките решения, които трябва да взима. Сега те изпаднаха във В-група, вече не ходя, посочи той. В тениса пък бил професионалист и изкарвал пари от това. Ако бях на мястото на Григор Димитров, щях да играя за България, категоричен е той.

Премиерът посочи, че би помогнал за спасението на ЦСКА с каквото може- бази и т.н. Той разкри, че и финансовият министър и шефа на НАП са цесекари, но положението засега е такова, отборът има много дългове. Това бе отговора му на въпрос, защо не се търси сметка от президентите, а от отбора.

Борисов разказа и за кучетата си. Той похвали българското овчалско куче като много умно, сравнявайки го с немска овчарка, турска и кавказка порода.

"Успех на всички политически партии, най-добрите да победят", написа той на Хекимян.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама