ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 20 януари

0 3816 19.01.2009
Предстоящо на 20 януари

Президентът Първанов се среща с президентът на МОК Жак Рох; премиерът Станишев посещава централното диспечерско управление на „Булгартрансгаз”; връчват декларация за нова енергийна стратегия на България и за отваряне на 3-ти и 4-ти реактори на АЕЦ Козлодуй.


 

В 11.30 часа президентът Георги Първанов ще се срещне с президентът на МОК Жак Рох.

В 9.30 часа в премиерът Сергей Станишев ще посети централното диспечерско управление на „Булгартрансгаз” в ж.к. Люлин.

В 15.00 часа министър-председателят Сергей Станишев ще се срещне със заместник-председателя на Европейската комисия и комисар по въпросите на правосъдието, свободата и сигурността Жак Баро и еврокомисаря по защитата на потребителите Меглена Кунева.

В 10.00 часа в зала „Александър” на х-л „Радисън САС” Жак Баро, заместник-председател на Европейската комисия и член на Европейската комисия по въпросите на правосъдието, свободата и сигурността, и Меглена Кунева, член на Европейската комисия по въпросите за защита на потребителите, ще вземат участие в конференция на тема "България в Европейския съюз: две години по-късно и пътят напред".

От 11.30 ч. Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията.

В 11.00 часа в Евро-българския център - бул. "Ал. Стамболийски" № 17, ще представят документалния български филм „Пушенето забранено”, който е по поръчка на Министерството на здравеопазването.

От 11.00 Коалиция „България без цианиди” и граждани на с. Поибрене ще протестират пред сградите на МОСВ и на Министерството на здравеопазването, а след това ще връчат писма с исканията си.

В 13.00 часа в Културен дом „Красно село” Националният съвет на СДС ще даде пресконференция след заседанието си.

В 13.00 часа в централата на БСП ще се проведе пресконференция след ИБ на ВС на БСП.

В 13.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция на партия Българска нова демокрация (БНД).

В 13.30 часа в Представителството на ЕК в България представители на Движение „Напред” ще връчат декларация за нова енергийна стратегия на България и за отваряне на 3-ти и 4-ти реактори на АЕЦ Козлодуй.

В 16.00 часа в Софийската духовна семинария „Свети Иван Рилски” ще се проведе научна конференция на тема „Християнска София”.

В сградата на „Тепрометал” – София ще бъде подписан Браншови колективен договор в металургичната индустрия. От страна на работодателите договорът ще бъде подписан от г-н Антон Петров - председател на УС на Българската асоциация на металургичната индустрия (член на БСК), а от страна на синдикатите - Васил Яначков - СФ "Металици" - КНСБ и Людмил Павлов - НФ "Металургия" - КТ "Подкрепа".

В 18.00 часа в СГХГ ще бъде открит фестивал „Камерна сцена София 2009”, посветен на 130-годишнината от обявяването на София за столица на България.

В 18.00 часа в зала „Средец” на Министерството на културата ще открият изложба на 12 училища по изкуствата под надслов „Хубава си, татковино”.

В Националната спортна академия президентът на Международния олимпийски комитет Жак Рох ще бъде удостоен със званието Доктор хонорис кауза на академията.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще представят предложения за справяне с екосоциоикономическа криза.

В 11.30 часа в гарнизонния военен стол в Казанлък министърът на отбраната Николай Цонев ще открие социална кухня по проект „Признателност” на Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната”. В Стара Загора същия ден министър Цонев ще връчи почетни офицерски карти на офицери от резерва в 13.30 часа в гарнизонния военен клуб.

В 10.00 часа в Община Пловдив ще посрещнат официално френска делегация водена от посланика на Франция в България Етиен дьо Понсен. Посланикът ще открие площада пред Пловдивския университет, носещ името на Франсоа Митеран.

В 11.30 часа в зала 203 на община Ямбол кметът Георги Славов ще награди отличените в конкурса на общината за най-атрактивна инициатива в рамките на кампанията „Голямото четене”.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама