НОВИНИ


С водосвет за здраве и благополучие ПП ГЕРБ - Силистра откри предизборната си кампания

1 5199 26.09.2015
С водосвет за здраве и благополучие ПП ГЕРБ - Силистра откри предизборната си кампания
Пресцентър на ГЕРБ

По традиция общинската организация на ПП ГЕРБ- Силистра откри предизборната си кампания с водосвет в катедралния храм „Св. св. първоапостоли Петър и Павел“.


С молитва за здраве и успех  33-мата кандидати на партията за общински съветници, кандидатът за кмет на община Силистра д-р Юлиян Найденов и кандидатите за кметове по населени места бяха благословени.

 

„Влизаме в тази предизборна надпревара  отговорно, защото ние работихме 4 години за развитието на нашата община. Ние сме диалогични както помежду си, така и с политическите си опоненти. Нашите резултати са видими. Ще водим толерантна кампания без езика на обиди и противопоставяне“, заяви по-късно през деня по време на пресконференция водачът на листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ-Силистра Мария Димитрова. На събитието присъства и д-р Юлиян Найденов, кандидат за кмет на община Силистра.

 

По време на пресконференцията д-р Найденов представи предизборната си програма. “Вярвам, че разписаните в нея политики ще са следващия програмен документ за управление на община Силистра”, посочи Найденов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама