МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015


Огнян Ценков, кандидат за кмет от ГЕРБ: Видин заслужава повече

0 4620 28.09.2015
Огнян Ценков, кандидат за кмет от ГЕРБ: Видин заслужава повече

„Най-важното е да върнем доверието на нашите съграждани към местната власт, да изградим добър имидж и авторитет на община Видин както сред съгражданите ни, така и сред партньорите ни и бизнеса. Нужна е стабилна и сигурна местна власт, администрация, отворена към хората, без съмнения за корупционни практики, прозрачна, ефективна администрация, осигуряваща добра и равна среда за гражданите и бизнеса”, това подчерта кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков.


Ценков и кандидати за общински съветници на партията разговаряха с жители на селата Ботево, Цар Симеоново, Динковица, Градец и Новоселци. „Ботево е най-малкото село в община Видин с население от 32 жители, а Градец - най-голямото. Не сме търсили умишлено това сравнение. Най-важното за жителите и на малките и на големите населени места е да бъде възобновен диалогът между обикновения гражданин и Община Видин”, каза кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Огнян Ценков. „Категоричният ангажимент, който поемаме е, че гражданите на община Видин ще бъдат част от нашия екип, защото общите интереси, интересите, които са най-добри и в най-голяма полза за общината са тези, които се формират на базата на широк обществен консенсус”, заяви още той.

 

Според кандидатите на ГЕРБ успешните политики в отделните сектори се правят от хора, които са експерти и имат богат професионален опит в тези сфери. В срещите с жителите на Ботево, Цар Симеоново, Динковица, Градец и Новоселци   участваха кандидати за общински съветници от ГЕРБ Видин – експерти в областта на земеделието, социалните дейности, здравеопазването и административните услуги, които представиха приоритетите в управленската програма на ГЕРБ.

 

Продължават срещите на кандидата за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници на партията в населените места на община Видин.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама