ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 21 януари

0 3814 20.01.2009
Предстоящо на 21 януари

Премиерът Станишев започва отделните министри по повод инвестиционната програма на правителството; заседава НС; ВСС; протестират студенти, земеделци, еколози; отбелязва се Денят на родилната помощ.


 

Министър-председателят Сергей Станишев започва поредица от срещи с отделните министри и екипите им, свързани с инвестиционната програма на правителството. В дискусиите са поканени да участват министрите на финансите Пламен Орешарски и на икономиката и енергетиката Петър Димитров, председателят на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Румен Овчаров и заместник-председателят й Милен Велчев, както и председателят на Комисията по икономическа политика Йордан Цонев.

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

Заседание на Висшия съдебен съвет ще се състои от 10.00 часа.

В Генералния щаб на Българската армия ще се проведе двудневна конференция на тема „Роля и място на органите за ръководство при планиране и провеждане на национални и съюзни военни операции на територията на Република България”.

В 10.00 часа в Министерството на икономиката и енергетиката ще се проведе Ден на отворените врати на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 г.

В 11.30 часа в СБАЛАГ „Майчин дом” министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще участва в тържеството по отбелязване на деня на родилната помощ.

В 15.00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест на студенти, земеделци, еколози и др.

В 9.30 часа в СБАЛАГ ”Майчин дом” ще започне здравна кампания „Заедно срещу диабета”, посветена на битката срещу диабета на бременността и ограничаване на неговото разпространение.

В 13.00 часа в София прес Българската академия на науките ще даде пресконференция.

В 14.00 часа в хотел “Радисън САС”, зала “Александър”, ще бъде подписан Обществен договор за провеждането на свободен и демократичен избор в България. Участие са заявили 15 партии.

В 12.00 часа на ул. „Леге” 10 ще се проведе брифинг на Политическата група на БСП в СОС по Приходната част на Бюджет 2009 на София.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще бъде представена нова за българския пазар телекомуникационна услуга – one smart star.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за Европейско изложение "Отворени врати за образование в чужбина" (24 - 25 януари, София и 26 - 27 януари, Варна).

В 17.30 часа в конферентна зала А, в сградата на Българската търговско-промишлена палата ще се проведе среща на Евроклуба към палатата по случай чешкото председателство на ЕС. Поканен е и чешкият посланик Мартин Клепетко.

В столичния храм „Света Неделя” Патриарх Максим и Русенският митрополит Неофит ще отслужат света литургия.

В АГ-болница „Св. София” ще бъде открита мултимедийна зала към училището за родители в болницата. Идеята е чрез тази зала да се визуализират съветите към бременните. На Бабинден ще бъде открита и официално преоборудваната физиотерапия. Официалното откриване на тържеството ще бъде в 11.30 часа.

В 12.30 часа във Франкофонския център във Варна ще представят културната програма за януари и февруари.

В 14.00 часа на централният градски площад в Перник кметът Росица Янакиева ще даде брифинг по повод тазгодишното осемнадесето поред издание на Международния фестивал на маскарадните игри – СУРВА 2009.

В гр. Хисар ще се проведе първата от общо три кръгли маси, предвидени по проект „Усъвършенстване и укрепване на административния капацитет на Българската стопанска камара (БСК) като национално представителна работодателска организация”.

В 10.00 часа Областното пътно управление – Разград ще демонтира две незаконно изградени рекламни съоръжения на пътя
. Конструкциите са по път І-2 Русе – Разград – Шумен съответно при км 63 – ляво и км 39 – дясно.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама