НОВИНИ


Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление

0 5820 28.09.2015
Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел за управление на общината. Важно е в Петрич да има промяна след 16 години управление на Вельо Илиев.


Димитър Бръчков е с добра визия за развитието на общината и ще даде добра перспектива на всички. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща със симпатизанти и членове на партията, кандидати за общински съветници, кметове на кметства и представители на партии, подкрепящи ГЕРБ.

„Обединяването на много политически формации и много общински листи зад кандидатурата на ГЕРБ е ясен знак, че в Петрич търсите нов път и нов водач. Димитър Бръчков е правилният избор. Заедно със силно местно парламентарно мнозинство ще се реализира управленска програма, която да промени вашия град и вашата община, да създаде прозрачност и достъпност в общинската администрация“, каза още Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че след абдикирането на правителството на Орешарски от строителството на автомагистрала „Струма“ бяха създадени редица неудобства и причинени щети и на Петрич и на околните села. Цветан Цветанов подчерта, че, благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов, проблемите вече са разрешени, а магистралата е факт. По думите му, добрата съвместна работа между местната и държавната власт ще донесе само ползи на община Петрич.

„Да облечем доверието на хората с реални и видими резултати и на 25-ти октомври с № 16 да покажем, че шестнадесет години управление стигат“, заяви кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков.

Цветан Цветанов, заедно с кандидата за кмет Димитър Бръчков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител от Петрич Димитър Танев, евродепутатът Андрей Новаков, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Петрич, се разходиха по централната улица на града. Цветан Цветанов разговаря и със земеделските производители, продаващи своята продукция на кооперативния пазар, които коментираха с него проблемите в сектора.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама