НОВИНИ


ЧЕЗ мобилизира екипи заради проливните дъждове в страната

0 4247 12.10.2015
ЧЕЗ  мобилизира екипи заради проливните дъждове в страната
Екипи ремонтират в дъжда

Проливните дъждове през последните 48 часа предизвикаха локални аварии и оставиха без ток части от населени места в Софийска област. Аварийни екипи на ЧЕЗ изпълняват ремонти на повредени съоръжения в района на с. Клисура, Радова махала, местностите Витошица, Мала Раковица и Витковица в района на София. Няколко шахтови трафопоста в столицата са наводнени. Предприети са необходимите мерки за отводняването им.


Аварийната обстановка за цялата  територия, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, към 10.00 ч. днес е нормална, въпреки обилните  количества дъжд, които се изляха в последните няколко дни.

400 обучени екипи на ЧЕЗ се грижат за сигурността на електрозахранването на територията на Западна България. Дружеството разполага допълнително и с над 50 аварийни екипи, които в извънработно време и при възникнала необходимост, са в постоянна готовност за реакция. Всички те са оборудвани с необходимите материали,  инструменти, високо проходими автомобили и специализирани транспортни средства.

В случай на прекъсване на електрозахранването клиентите на компанията могат да се обръщат към ЧЕЗ на денонощната информационна линия 0700 10 010. Информация за ремонтните дейности и тяхната продължителност може да бъде получавана и в реално време през мобилната версия на сайта m.cez.bg.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама